Officiële oplevering woonzorgcentrum De Schutse

22 december 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Op woensdag 21 december vond De officiële oplevering van woonzorgcentrum De Schutse aan de Mollenburgseweg in Gorinchem heeft afgelopen woensdag plaatsgevonden. Het woonzorgcentrum wordt het nieuwe thuis voor 57 bewoners.

De afgelopen 1,5 jaar is hard gewerkt aan het woonzorgcentrum. ,,De Schutse is nu echt af en we zijn er ontzettend trots op", vertelt Cor van Vlaanderen, regiomanager Gorinchem van Rivas Zorggroep. ,,We vinden het belangrijk dat de zelfstandigheid van mensen zo veel mogelijk wordt gewaarborgd. In de nieuwe Schutse is dat straks ook mogelijk."

Tijdens de oplevering nam Cor van Vlaanderen de sleutel in ontvangst van Gerard Swaters, Projectleider Bouw van Rivas. Op 17 en 18 januari verhuizen de bewoners naar het nieuwe woonzorgcentrum. In november namen zij al een kijkje in hun nieuwe appartement.

Mensen die benieuwd zijn naar het woonzorgcentrum kunnen op zaterdag 14 januari een kijkje komen nemen tijdens een open dag. Van Vlaanderen: ,,We willen mensen graag de gelegenheid bieden om te kijken hoe het is geworden. Zeker omdat straks ook omwonenden gebruik kunnen maken van het restaurant." Van 10.00 tot 15.00 uur staan de deuren van De Schutse open voor iedereen die belangstelling heeft.

Voor meer informatie over woonzorgcentrum De Schutse, wonen in een woonzorgcentrum of verpleeghuis en andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) of kijk op www.rivas.nl.

advertentie
advertentie