Poort6 Champions Cup vanavond van start

27 december 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De strijd om de Poort6 Champions Cup barst vanavond los in De Oosterbliek. De voetballers van Sliedrecht en Ameide bijten het spits af om 18.55 uur. Vervolgens wordt er tot na elven gevoetbald door diverse ploegen uit de regio. Ook op woensdag, donderdag en vrijdag staat de Poort6 Champions Cup centraal in De Oosterbliek. Met Oud en Nieuw wordt er even niet achter de bal aangerend om vervolgens op maandag 2 januari het spel weer op te pakken. De groepsfase wordt afgerond op woensdag 4 januari, waarna een dag later de kwartfinales zullen worden gespeeld. De finale vindt uiteindelijk plaats op zaterdag 7 januari om 21.15 uur.

Ook nu zijn de 24 deelnemende verenigingen verdeeld in zes poules. De toegang tijdens de groepswedstrijden is gratis en vanaf de kwartfinale dient men in het bezit te zijn van een toegangsbewijs. Deze zijn te verkrijgen aan de kassa in sporthal De Oosterbliek op de avonden dat er gespeeld wordt. Er wordt dit jaar voor de vijftiende keer gestreden om de felbegeerde bokaal. In totaal doen 24 team mee aan de Poort6 Champions Cup. Tijdens de halve finale en de finale-avond wordt er overigens niet alleen gevoetbald; het publiek wordt dan ook getrakteerd op volop entertainment.

Voorafgaand aan dit spektakel heeft De Stad Gorinchem een special uitgegeven met alle ins en outs van de Poort6 Champions Cup. De artikelen die in deze special hebben gestaan zijn terug te lezen op de website van De Stad Gorinchem. Ook het verloop van de wedstrijden is terug te lezen op www.destadgorinchem.nl.

advertentie
advertentie