Doemiddag en informatieavond Lyceum Oudehoven

28 december 2011 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Lyceum Oudehoven verzorgt woensdag 11 januari vanaf 14.00 uur de jaarlijkse doemiddag voor groep 8-leerlingen. Het Lyceum biedt opleidingen HAVO, Atheneum en Gymnasium aan. Voor extra verdieping en uitdaging kunnen Atheneum- en Gymnasiumleerlingen ook kiezen voor tweetalig onderwijs (TTO).

Op de doemiddag maken de leerlingen kennis met het voortgezet onderwijs en de school. Ze volgen vier korte lessen van ca. 20 minuten bij verschillende docenten. De leerlingen mogen uitgebreid vragen stellen en de school verkennen. Zo krijgen ze een goede indruk van de lessen in de brugklas en van het Lyceum.

Dezelfde avond is er om 19.30 uur een informatieavond voor de ouders/verzorgers. Zij maken op deze avond kennis met allerlei zaken die hun kind als toekomstige brugklasser zal meemaken. Ook worden er een aantal demolessen verzorgd.

Voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn op de doemiddag en/of informatieavond is er op woensdag 1 februari de gelegenheid om de Open Dag van het Lyceum te bezoeken. Voor aanmelding en een routebeschrijving zie www.csdehoven.nl .

advertentie
advertentie