SVS'65 - Noordeloos 1-4

29 januari 2012 om 00:00 Nieuws

SPIJK - Een wedstrijd in de kelder van het zaterdag amateurvoetbal. De nummer laatst, SVS, en voorlaatst, Noordeloos, kruisten zaterdagmiddag op de Spijkse Kweldijk de degens. De thuisploeg, gestoken in nieuwe tenues had goede herinneringen aan hun Giessenlandse gasten. De enige drie punten die dit seizoen bijeen werden gesprokkeld, waren uitgerekend tegen Noordeloos. Bij winst zouden de Spijkenaren de rode lantaarn kunnen overdoen aan de bezoekers, maar bij verlies zou dat kleinood nog vaster in de handen van de manschappen van Jan Klijn gedrukt worden. Het werd de laatste optie. De ploeg uit Spijk kon en mocht geen moment aanspraak op een punt, laat staan drie punten maken. Tot de rust bleef de schade beperkt tot 0-1 (doelpunt Collin Verkaik). Maar na rust was het over en uit. Dik Kruis, Dirk-Jan Kooiman en Sven Hordijk verzilverden na de thee nog drie van de vele kansen voor de bezoekers. Zouden de Giessenlanders het vizier wat scherper hebben gericht, had het ook zo maar richting dubbele cijfers kunnen gaan. De ere treffer van SVS kwam op naam van Jorn Meyerink te staan.