Good Luck - Sleeuwijk 2-2

29 januari 2012 om 00:00 Nieuws

SLEEUWIJK - De manschappen van Arjan de Vries verkeken zich voor de tweede maal in de veerkracht van de Raamsdonkers. Eerder dit seizoen kwam Sleeuwijk op de eigen Roef tegen Good Luck ook al niet verder dan een gelijkspel. Zaterdag waren de druiven voor de bezoekers extra zuur omdat een zeker lijkende 0-2 voorsprong in de laatste tien minuten onnodig werd weggegeven. Ondanks het onnodige puntverlies bezetten de Roefbewoners nog wel de tweede plek in 3D, maar zagen het gat met koploper SVW, dat zelf niet in actie kwam, groeien tot vier punten. Het eerste bedrijf aan de Kloosterweg was niet om over naar huis te schrijven. Pas na een kop warme thee brandde de strijd los. Good Luck kwam een kwartier na rust met tien te staan (directe rode kaart). Hiervan leken de bezoekers optimaal te gaan profiteren. Kort daarop zag Arjo Nederveen zijn voorzet via een Raamsdonks been in het net belanden (0-1). Toen even later Wilco van Rossem de 0-2 aantekende, leek de buit in de knip, maar niets was minder waar. Tien minuten voor tijd viel de aansluitingstreffer en kort daarop zelfs de gelijkmaker. Marinko de Haas ontving ook een rode prent (2x geel).