Poort6 levert huurwoningen Hoog Dalem op

31 januari 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Woningcorporatie Poort6 startte vorige week de oplevering van zes huurwoningen in Fort Steurgat op Hoog Dalem. De bewoners konden meteen aan de slag met het inrichten van hun nieuwe huis. Fort Steurgat is het tweede fort waar Poort6 woningen oplevert in Hoog Dalem. Medio dit jaar worden er nog eens 17 huurwoningen in Fort Steurgat opgeleverd.

Het gaat nu om een blok van zes woningen in de rustige en groene buitenring van Fort Steurgat. De woningen zijn ideale gezinswoningen met drie slaapkamers en een ruime tuin. Hoog Dalem is een wijk met een duurzaam energiesysteem. Alle woningen in het nieuwbouwproject De Donken krijgen daarvoor een warmtepompsysteem en vloerverwarming. Radiatoren zijn hierdoor overbodig. De bewoners krijgen een duurzame verwarming- en warmwaterinstallatie waarbij in de zomer koeling van de woning mogelijk is. Het comfort staat daardoor op een zeer hoog niveau. Het systeem is bovendien milieuvriendelijk doordat het de CO2 uitstoot fors vermindert.

Fort Steurgat is het tweede gebied in De Donken waar gebouwd wordt. Poort6 levert dit jaar 17 huurwoningen op in ditzelfde fort. Intussen is ook gestart met de voorbereidingen van Fort Blauwkapel.

advertentie
advertentie