GroenLinks gaat GroenLintje weer uit reiken

6 februari 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De fractie van GroenLinks Gorinchem reikt in maart weer het 'GroenLintje' uit in Gorinchem. Deze onderscheiding is bestemd voor Gorcumers die zich op positieve wijze inzetten voor groen en milieu in de stad: mensen die hun nek uitsteken voor het doel dat ze nastreven.

In Gorinchem zijn heel veel mensen die zich inzetten voor het groen en het milieu! GroenLinks maakt zich sterk voor een groenere gemeente en geeft graag een pluim aan anderen die dat ook belangrijk vinden.

In voorgaande jaren ging het GroenLintje naar de Gorinchemse dienst groenvoorziening en bloemist Distel en Mirt. Net als in 2010 wil GroenLinks elke Gorcummer de kans geven om iemand te nomineren voor deze prijs. De GroenLinks-fractie zal uit de ingezonden genomineerden de winnaar kiezen. De winnaar van het GroenLintje 2012 zal tijdens een feestelijke bijeenkomst de onderscheiding in ontvangst nemen uit handen van fractievoorzitter Rutger van Breemen.

De uitreiking van het GroenLintje is onderdeel van de campagne 'Dit land kan zoveel groener'. Onder deze noemer voert GroenLinks actie voor meer groen in de stad en het groen houden van het open landschap. GroenLinks zet zich landelijk in voor een groene woonomgeving. Ook in Gorinchem maakt GroenLinks zich al jaren sterk voor meer groen in de wijken.

Weet u iemand die een GroenLintje verdient, dan hoort de fractie dit graag. Stuur dan een e-mail naar: r.v.breemen@gorinchem.nl. Nomineren kan tot 24 februari.

advertentie
advertentie