Dirk-Jan Bartels maakt kick-off Bootcamp Gorinchem mogelijk

26 februari 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De kick-off van de BootcampGroup in Gorinchem vond afgelopen zaterdag plaats in het Lingebos. Op de uitnodiging kwamen vijftien mensen af, die zaterdag allen enthousiast meededen. De groep begon met een warming-up inclusief kleine uitleg over het principe bootcamp training. Iedereen kon goed meekomen omdat de intensiteit werd bepaald door de persoon zelf, iedereen trainde op zijn eigen niveau. De ochtend werd afgesloten met een kleine wedstrijd touwtrekken.

Dirk Jan vertelt: ,,Het was een leuke ochtend en het weer zat goed mee. In het begin een uitgebreide uitleg gegeven over wat bootcamp is en daarna gingen we 'back to basic' met een grote variëteit aan oefeningen met het eigen lichaamsgewicht en de elementen die we tegenkwamen zoals bankjes en heuvels.''

Een deelnemer meldt: ,,Dit is echt gaaf. Ik had niet verwacht dat buiten trainen zo leuk zo zijn. Lekker in de open lucht en veel verschillende oefeningen gedaan. Ik train al een tijdje op een sportschool maar dit is zeker iets wat ik elke week ga doen.''

Na de kick-off van afgelopen zaterdag is het mogelijk om deel te nemen aan de trainingen van Bootcamp Gorinchem. De trainingen vinden op maandag- en woensdagavond plaats in wijkpark 't Haagje en op zaterdagochtend in het Lingebos. Voor meer informatie: www.thebootcampgroup.nl.

Bootcamp fitness is een training bestaande uit een combinatie van cardio- en krachttraining. Deze 'full body' workout is toegankelijk voor iedereen. Geschikt voor de meest uiteenlopende doelen zoals afvallen, spiermassa ontwikkelen of een gezondere levensstijl bereiken.

advertentie
advertentie