Unitas (zo) - Madese Boys 3-0

26 februari 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM- De nummer drie in 2E, Unitas, maakte het zichzelf zondag onnodig moeilijk tegen de nummer één na laatst Madese Boys. Pas twintig minuten voor tijd werd het pleit definitief beslecht waardoor de Gorcumers in de race blijven voor een hoge notering. Het enige hoogtepunt voor rust was de 1-0. Melvin Boer zette vanaf rechts voor en zag tot zijn eigen verbazing de bal in de verre hoek achter doelman Cor van Dongen verdwijnen. Na rust speelde het duel zich nog nadrukkelijker af op de Madese kant van het veld, maar foutieve passes, te ver doorgevoerde acties en een overvolle Brabantse zestien stonden een treffer in de weg. Christiaan Perrier trof nog wel de paal en Rob van Poppel testte in de 68ste minuut de vuisten van doelman Van Dongen. Drie minuten later viel de bevrijdende 2-0 echter wel toen Perrier een voorzet van Zeki Laati bij de tweede paal verzilverde. Ondanks de achterstand weigerden de Brabantse bezoekers hun defensieve stellingen op te geven en kwamen zelden in de buurt van doelman Nick de Jong. Tien minuten voor tijd was het echter wederom Melvin Boer die met een pegel aan alle onzekerheid een einde maakte (3-0).