Schelluinen - SV Capelle 6-2

26 februari 2012 om 00:00 Nieuws

SCHELLUINEN - Je zou het met een beetje fantasie de Ger Klop magie kunnen noemen. Zaterdag stond er een elftal binnen de lijnen dat bij wijze van spreken het gras wilde opvreten. Het moet de nieuwe Scaluunse coach deugd hebben gedaan, zeker met het oog op de strijd om lijfsbehoud. Vanaf het beginsignaal was het de thuisploeg die het spel dicteerde. Mergim Shala was na 14 minuten de eerste die de trekker wist over te halen (1-0). Nick van Driel deed dat voor de kantwissel nog eens dunnetjes over en bracht de ruststand op 3-0. Ook na de thee bleef de Schelluinse honger naar doelpunten bestaan. Binnen twee minuten kreeg de Brabantse sluitpost Erik Kuijsten een inzet van Jaimy Bakkenes niet onder controle, waarna het voor Umut Takac een koud kunstje was de 4-0 aan te tekenen. Van Driel met zijn derde van de middag en Hans de Jong bouwden daarna de Scaluunse voorsprong verder uit naar 6-0. Pas toen liet de thuisploeg de touwtjes wat vieren waardoor Jurgen van Selst en Ate Zijlmans iets terug konden doen (6-2). Een smetje op de wedstrijd was de directe en terechte rode kaart voor Michael Kooijman.