Verzekeraars bundelen krachten

17 april 2012 om 00:00 Ondernemend

,,Zeker nu veel ondernemingen in tijd van recessie omzetten zien dalen, is het zinvol kritisch naar de kosten te kijken en de hele verzekeringsportefeuille tegen het licht te houden”, legt Harry Hentenaar van Schouten Zekerheid uit. Volgens Hentenaar hebben de ondernemers zeker wel behoefte aan een vast aanspreekpunt die de situatie van de onderneming kent.

GORINCHEM - Van der Brugge Verzekeringen presenteert tijdens de Fenexpo in de Evenementenhal in Gorinchem van 24 tot en met 26 april een uitbreiding van hun dienstverlening op het gebied van bedrijfsverzekeringen. Zij werken hiervoor samen met Schouten Zekerheid, makelaars in assurantiën uit Rotterdam.

De innoverende samenwerking tussen Van der Brugge Bedrijfsverzekeringen en Schouten Zekerheid is dan ook geïnitieerd om persoonlijke aandacht te kunnen blijven geven, middels een regionaal aanspreekpunt, in combinatie met de schaalvoordelen van één van de grootste onafhankelijke verzekeringsmakelaars van Nederland.

Pieter van der Brugge is blij met de nieuwe samenwerking. ,,Hiermee hebben we toegang tot een groot aantal branchespecifieke verzekeringsproducten en de assurantiebeurs waarop grotere risico’s ‘verhandeld’ kunnen worden. Dit resulteert in meer maatwerk voor onze cliënten tegen een scherpere prijs.’’

Schouten Zekerheid bemiddelt als (beurs)makelaar in verzekeringen voor bedrijven, instellingen en brancheverenigingen en is tevens gevolmachtigd agent voor een groot aantal verzekeringsmaatschappijen. Sinds 1953 heeft Schouten Zekerheid zich dankzij autonome groei en diverse overnames ontwikkeld tot een van de grootste onafhankelijke makelaars van Nederland zonder binding met een verzekeraar of financiële instelling.

Van der Brugge Bedrijfsverzekeringen informeert de bezoeker van de Fenexpo graag over deze nieuwe mogelijkheden. Bovendien is de nieuwe partner Schouten Zekerheid aanwezig tijdens de beursdagen. Accountmanager Harry Hentenaar, persoonlijk aanspreekpunt bij Schouten Zekerheid en Gorcumer is tevens aanwezig.

Voor meer informatie: Van der Bruggeverzekeringen, Dico Gremmen, 06 44571800 of 0183-632620 of Harry hentenaar, 06 21233706. Zie ook www,vanderbrugge.nl.

advertentie
advertentie