Unieke modeshow voor een speciale doelgroep

17 april 2012 om 00:00 Ondernemend

De dames kijken met voldoening terug op de eerste editie van de modeshow die vorig jaar heeft plaatsgevonden. ,,De reacties waren bijzonder positief en ook de samenwerking is van beide kanten heel goed bevallen. We vinden het erg leuk om weer een show te organiseren. De modellen dragen in hun dagelijkse leven zelf een haarwerk of prothese en staan daardoor heel dicht bij de doelgroep.”

GORINCHEM - Dames die zijn aangewezen op haarwerk en/of protheselingerie, -nachtmode en -badmode kunnen dinsdagavond 24 april in Hipper aan de Torenstraat 1a genieten van een wervelende modeshow. “Onze winkels bundelen hun creativiteit en presenteren de nieuwe voorjaarscollecties. We hopen de dames daarmee op leuke ideeën te brengen”, aldus Kirsten Larssen van Haarwerkstudio Petra van de Laar en Jolanda van Dijk van Krimpenfort Lingerie.

Door Ria Scholten

,,Onze studio presenteert de nieuwste trends in haarwerk”, vertelt Kirsten. ,,In ons eigen atelier worden volledig maatwerk of semi-maatwerk haarwerken in iedere gewenste haarkwaliteit geheel naar de wens van de cliënt vervaardigd. Tijdens de show laten we de dames zien wat er op het gebied van modellen en haarkwaliteiten allemaal mogelijk is. Voor een persoonlijk advies zijn zij uiteraard van harte welkom in onze studio.”

,,Bij het eerste bezoek wordt in overleg het model, de kleur en het soort haarprothese gekozen. Tijdens het tweede bezoek worden er bij de cliënt verschillende proefmodellen gepast en bij het derde bezoek wordt haarwerk geplaatst”, legt Kirsten uit. “Petra is een door de SEMH gecertificeerd haarwerkspecialist en wordt erkend door alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat onze cliënten in veel gevallen geen eigen bijdrage hoeven te betalen.”

Krimpenfort Lingerie heeft naast de gebruikelijke collectie een ruime keuze in lingerie, nachtkleding en badkleding voor prothesedraagsters. “We trakteren de dames op een wervelende show met modische lingeriesets en prachtige, zonnige badkleding die uiteraard volledig is afgestemd op de doelgroep. Krimpenfort Lingerie is eveneens SEMH gecertificeerd. De door ons geleverde protheses worden volledig vergoed door de zorgverzekeraars, van wie er enkele ook de lingerie en badkleding vergoeden”, vertelt Jolanda.

,,Na de grote verbouwing in 2010 hebben we meer faciliteiten gecreëerd voor klanten met een prothese. Voor een persoonlijk advies zijn zij welkom bij een van onze gespecialiseerde adviseuses. Zij hebben dan de beschikking over een grote protheseruimte met veel privacy. Meer informatie is te vinden onder het kopje protheses op onze website www.krimpenfortlingerie.nl.”

,,De dames krijgen de modeshow kosteloos aangeboden”, vertellen Kirsten en Jolanda tot besluit. ,,Uiteraard mogen zij hun partner of vriendin meenemen. Iedereen is welkom vanaf 19.00 uur. Na een feestelijk welkomstdrankje gaat de modeshow om 19.30 uur van start. De avond duurt tot 21.30 uur.

Aanmelden is mogelijk via email: info@petravandelaar.nl of jcvandijk@planet.nl en telefonisch via 0183-511220, maar kan ook persoonlijk bij de haarstudio aan de Westwagenstraat 83 of de lingeriezaak aan de Gasthuisstraat 38.

advertentie
advertentie