Hoogste punt 7e Bastion bereikt

26 april 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het hoogste punt van het 7e Bastion aan het Nonnenveld in Gorinchem is officieel bereikt. Om dit te vieren hesen wethouder Rijsdijk, de heer De Kort van Rivas Zorggroep en de heer Hurks van Hurks vastgoedontwikkeling op dinsdag 24 april een vlag op het hoogste punt van het gebouw.

In het 7e Bastion ontwikkelen Hurks vastgoedontwikkeling en Rivas Zorggroep in zes statige gebouwen, 28 koopappartementen, 24 huurappartementen, 4 bastionwoningen, een commerciële ruimte en een woon-/werkruimte aan een fraai binnenhof. ,,Met de komst van het 7e bastion krijgt Gorinchem luxe woningen en appartementen met historische allure", zegt Cor van Vlaanderen, regiomanager bij Rivas Zorggroep. ,,Liefhebbers van stadswonen met een voorliefde voor historie, ruimte en uitzicht kunnen hun hart ophalen."

De 24 huurappartementen van Rivas Zorggroep zijn bedoeld voor mensen die op deze fantastische plek willen wonen en zorg nodig hebben. Maar ook in de koopwoningen kunnen op verzoek van de bewoners de gewenste zorgvoorzieningen van Rivas worden afgenomen. ,,Rivas wil haar klanten service op maat bieden", zegt Van Vlaanderen. ,,Denk hierbij aan particuliere zorg of verpleging, maaltijdservice en personen-alarmering. De wensen en behoeften van de bewoners staan hierbij centraal." Rivas heeft voor de uitgifte van de huurwoningen samenwerking gezocht met de Gorinchemse makelaar van Ekeren Koster.

In juni  2011 is gestart met de realisatie van het 7e Bastion. Naar verwachting kunnen de kopers en huurders hun woningen in  het voorjaar van  2013 bewonen. Op www.7ebastion.nl vindt men meer informatie over het 7e bastion. De informatie over de huurappartementen komt er nog voor de zomer op te staan.

advertentie
advertentie