Sprookjesachtige lezersactie

1 mei 2012 om 00:00 Cultuur

GORINCHEM - Tijdens het Pinksterweekend op 26, 27 en 28 mei presenteert Van Hoorne Theaterproducties voor de tweede maal het AFAS Sprookjesconcert in de Evenementenhal Gorinchem.

Naast Sita Vermeulen, Geert Hoes en Maud Mulder, die al eerder te zien waren in één van de theaterproducties van Van Hoorne Entertainment, zal ook acteur en zanger Ron Link, bekend van ondermeer zijn rol in de musical Tarzan, deelnemen aan het concert als Sprookjesprins.

Lezersactie

De Stad Gorinchem heeft in samenwerking met van Hoorne Entertainment een leuke lezersactie bedacht. Kinderen die zich verkleden als hun favoriete sprookjesfiguur en een foto opsturen, maken kans op een vrijkaart voor dit concert. Er worden 2 keer 2 kaarten voor de voorstelling van maandag 28 mei om 17.00 uur verloot onder de inzenders. Ook stelt Van Hoorne de cd Sprookjeshits deel 1 beschikbaar voor één van de inzenders. De foto’s kunnen gestuurd worden naar redactie@stad.gorinchem.nl en moeten uiterlijk 20 mei bij ons binnen zijn.

In 2011 organiseerde Van Hoorne Entertainment het eerste Sprookjesconcert in de Evenementenhal Gorinchem. Een spetterende familieshow voor kinderen en hun (groot)ouders. Tijdens een muzikale show maakt het publiek kennis met alle bekende sprookjesfiguren. De cast bestaat onder anderen uit Sita Vermeulen, Geert Hoes en Maud Mulder. Ron Link, die bekendheid kreeg door zijn deelname aan het tv-programma Idols en als Tarzan in de gelijknamige musicalproductie, maakt dit jaar zijn debuut bij Van Hoorne Entertainment en zal tijdens het AFAS Sprookjesconcert op het podium verschijnen als knappe Sprookjesprins.

Voor en na het concert kunnen de gasten zich vermaken op het Sprookjesplein waar diverse activiteiten, attracties, horecagelegenheden en winkeltjes te vinden zijn. Na afloop van elke voorstelling komen alle sprookjesfiguren uit de show naar het plein voor een uitgebreide Meet & Greet met het publiek. Kinderen die verkleed komen kunnen mee doen met de Magische Modeshow en maken kans op mooie prijzen.

De voorstellingen vinden plaats op 26, 27 en 28 mei 2012 in de Evenementenhal Gorinchem. Meer informatie over de voorstellingen en het reserveren van kaarten is te vinden op www.AFASsprookjesconcert.nl . Telefonisch reserveren via SEE 0900-1353 (0,45cpm)

advertentie
advertentie