Raptim - SCR 2-2

29 april 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het doek is nog niet gevallen voor de Gorcumers, maar Raptim had zondag op het eigen Molenburg prima zaken kunnen doen in de strijd tegen rechtstreekse degradatie. Het zag naaste concurrent FC Drunen met grote cijfers verliezen van titel favoriet GVV, maar kwam zelf niet verder dan een gelijkspel tegen het Rijswijkse SCR, dat aan één punt genoeg had zich in de vierde klas te handhaven. Lang leek het er op dat de bezoekers met de volle buit richting Rijswijk zouden gaan, maar op pure wilskracht wisten de Gorcumers alsnog langszij te komen, ergo hadden ook zomaar de drie punten in eigen huis kunnen houden. Voor de kantwissel was Tim Schipper een ware kwelgeest voor de thuisploeg. Hij scoorde niet alleen de 0-1, maar vlak voor rust ook nog eens de 0-2. Tien minuten in het tweede bedrijf bracht invaller Baris Hosafci de spanning terug (1-2), waarna Muhammed Gokdemir een kwartier voor tijd de boel weer gladstreek (2-2). In de slotfase waren de Gorcumers dicht bij de overwinning en zag Suleyman Koyuncu zijn inzet van de lijn gehaald worden. Zondag gaan de mannen van aanvoerder Galip Bas op bezoek bij Beesd. Alleen de volle winst is daar goed genoeg om minstens nacompetitie te halen.