Rejoice in Doelendienst

30 april 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Stichting Doelendienst houdt zondag 13 mei haar vijfde doelendienst van dit jaar in theater 'De Nieuwe Doelen' in Gorinchem. De dienst wordt verzorgd door gospelkoor Rejoice uit Vleuten. Het thema van het gospelevent is: 'That's life'. Aan de hand van persoonlijke verhalen en beelden neemt Rejoice het publiek mee op een reis door alle fasen van het leven, met de nadruk op Gods liefde en verbond met deze wereld.

Black gospel, ballads, snelle rock nummers en traditionals worden tijdens de Doelendienst door Rejoice ten gehore gebracht. De afgelopen 35 jaar heeft het gospelkoor behoorlijk aan de weg getimmerd. Rejoice treedt regelmatig op in kerkdiensten, geeft concerten en gaat zo nu en dan op tournee in binnen- en buitenland om haar muziek zo wijd mogelijk te verspreiden.

De Doelendienst om 10.00 uur. Er is oppas voor de kinderen aanwezig. De toegang is gratis en er kan ook gratis geparkeerd worden in Parkeergarage 'De Kweeklust'. Er wordt tijdens de dienst een collecte gehouden om de kosten te dekken. Info: www.doelendienst.nl.

advertentie
advertentie