Sporclub Gorcum viert 40-jarig jubileum

28 mei 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het was groot feest bij Sportclub Gorcum op zaterdag 26 mei. Het 40-jarig jubileum werd gevierd met de leden van de vereniging. Voorzitter F. Golverdingen memoreerde in het kort het ontstaan en de groei van de vereniging. Met 14 leden is de club begonnen, eerst met thuiswedstrijden in Zuilichem, omdat de club nog geen eigen veld had. Later, toen er velden beschikbaar kwamen op Molenvliet, kon men over een eigen veld beschikken en werd er ook een mooi clubhuis neergezet door de leden.

Golverdingen kon op deze feestavond ook enkele leden decoreren met een speldje; twee leden waren 25 jaar lid van de club en zeven leden ontvingen een speldje vanwege hun 40 jaar lidmaatschap. Twee vrijwilligsters werden in het zonnetje gezet en speciaal voor deze dames werd een mooie oorkonde overhandigd door de voorzitter.

Het werd al met al een geweldig mooi feest; een grandioze barbecue was er voor alle aanwezigen en de avond werd opgeluisterd door een DJ. Om 21.20 uur werd het feest even stil gelegd, want dat was precies het tijdstip dat 40 jaar geleden de club werd opgericht. Het werd al met al een fantastische avond; op naar het 50-jarig bestaan.

Behalve leden welke gedecoreerd werden, werden ook deze 4 vrijwilliger(sters) in het zonnetje gezet.

advertentie
advertentie