BDU Bridge Les 6

29 mei 2012 om 00:00 Nieuws

Via De Stad Gorinchem krijgt u in een gratis cursus van 15 weken een complete training in het bridgen. De cursisten van deze opleiding kunnen nu gratis een cd-rom komen afhalen met daarop een computer programma Starterssbridge om te installeren op de PC en daarmee onbeperkt spellen te spelen als verdere oefening en training van het geleerde spel.

Ook deze CD is gratis. En kan worden afgehaald op donderdag 7 of 14 juni in de speellokaal van bridgeclub De Vesting, namelijk het A15-kartcentrum in Gorinchem-Oost (achter MacDonalds) van 19.00 uur tot 19.15 uur of op vrijdag 15 juni om 15.00 uur in de recreatieruimte van De Peulenhof in Hardinxveld. Op genoemde tijden is de bridgeleraar daar aanwezig.

Wie zich (nog) niet voor de cursus heeft opgegeven, maar dit wel had willen doen kan hiervoor nog bij mij terecht en ontvangt dan de reeds verschenen artikelen in de krant als Word-bestand om thuis te lezen en mee te oefenen en vervolgens ook met de CD aan de slag te kunnen gaan.

Ook kunnen daar dan de bridge starterssets worden besteld: Een complete bridgeset met 8 sets speelkaarten met spellenmapjes + vier complete biedboxen en een hardplastic speelbord kost compleet €50,00 voor de BDU-krant-cursisten €45,00.

Met hartelijke groet uw bridgeleraar Leen van den Herik

Mail: bridgelestest@hotmail.com

24/7 autromatische helpdesk: 084-8382736

advertentie
advertentie