Uitwerking Visie 2030 gaat van start

30 mei 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De gemeenteraden van Giessenlanden, Gorinchem, Graafstroom, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Liesveld, Nieuw-Lekkerland en Zederik zijn akkoord gegaan met de gezamenlijk toekomstvisie: Visie 2030. In de afgelopen periode behandelden de gemeenteraden de definitieve versie van de visie tijdens de afzonderlijke raadsvergaderingen. Nu de Visie 2030 door alle gemeenteraden is vastgesteld, kunnen de verschillende onderdelen van de visie verder worden uitgewerkt.

Om te zorgen voor een breed gedragen visie is een bredere groep vertegenwoordigers uit de samenleving betrokken. Ook in het vervolgtraject wordt aan hen gevraagd om mee te denken.

Alle inwoners uit de Alblasserwaard Vijfheerenlanden kunnen meediscussiëren en ideeën aanleveren via social media zoals Twitter en Linked-in. Iedereen die wil meedenken of op de hoogte wil blijven van alle ontwikkelingen kan volger worden op www.twitter.com/visie2030 en/of zich aanmelden voor de Linked-in-groep Visie2030. Meer informatie over de visie2030 is ook te vinden op: www.alblasserwaardvijfheerenlanden.nl

advertentie
advertentie