Groei en bloei in de binnentuin van Het Gasthuis

30 mei 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Ieder voor- en najaar verzorgen vrijwilligers van vereniging Groei & Bloei de binnentuin van een afdeling van Het Gasthuis, onderdeel van Rivas zorggroep. Ook dit jaar ziet de tuin er weer prachtig uit. Rivas wil graag de vrijwilligers van Groei en Bloei extra in het zonnetje zetten voor hun mooie werk.

Arkelpoort, een afdeling van Het Gasthuis, heeft een fraaie binnentuin met een aantal verhoogde bloemperken, veel ruimte voor rolstoelen en een lange haag. Voor de bewoners van Arkelpoort een heerlijke plek om lekker buiten te kunnen zitten. Om de tuin zo mooi te houden, is regelmatig onderhoud nodig. Voor de medewerkers van het verpleeghuis is dat naast hun dagelijkse werk niet te doen. Daarom komen de vrijwilligers van van de KNMPT-vereniging Groei & Bloei, afdeling Gorinchem twee keer per jaar een handje helpen. In één ochtend is de tuin dan weer aan kant.

Rivas waardeert de inspanningen van de vrijwilligers van Groei en Bloei zeer en hoopt dat er ook voor de komende voor- en najaarsbeurten weer vrijwilligers zijn. Alle hulp is welkom en om mee te doen hoeft men geen lid te zijn van Groei & Bloei. Aanmelden kan via www.gorinchem.groei.nl.

advertentie
advertentie