Toon organiseert Boem Avonden

31 mei 2012 om 00:00 Nieuws

REGIO - Door de Alblasserwaard, de Vijfheerenlanden en het Land van Heusden en Altena klinkt van 15 tot en met 25 juni Boem. Boem is de slagwerkafdeling van Kunstcentrum Toon. Bij Boem wordt individueel, duo of groepsles gegeven voor alle leeftijden. In Gorinchem (in een mooie drumstudio mede mogelijk gemaakt door Merford), Hardinxveld, Leerdam, Nieuw Lekkerland en Almkerk worden in juni Boem avonden gegeven. Iedereen die drummer is of nadenkt om drummer te worden is van harte welkom.

Er wordt van 19.00 tot 20.00 uur een presentatie gegeven van de drumleerlingen van jong tot oud met actuele en tijdloze liedjes. Het drumplezier zal er die avonden vanaf spatten. Hier kan men komen zien en horen waarom de Toon Boem afdeling zo'n succes is. Een mooie kans om te zien wat er op drumgebied bij Boem gebeurt.

Een goede balans tussen het verbeteren van de slagtechniek en noten lezen en het drumplezier staan bij Boem altijd bovenaan. Dit alles op elk niveau. Onderdeel van de lessen is het leren meespelen met actuele liedjes en tijdloze klassiekers aan de hand van drumscores. Spelen van drumscores is erg leerzaam. De keuze voor de nummers wordt bepaald aan de hand van het niveau en de persoonlijke muzikale smaak van de leerling, en die zijn heel divers. Het is heel erg leuk om met favoriete muziek mee te drummen. Drumplezier met niveau is waar het bij de Toon Boem afdeling om gaat. Boem is de ideale plek om als drummer te starten, als beginner of om het drummen weer op te pakken. Een HAFA slagwerk opleiding is ook mogelijk bij BOEM, deze is in weide omgeving al bekend en gewaardeerd.

Kijk voor exacte dagen en tijden op de website www.toonjetalent.nl

advertentie
advertentie