Ingezonden: dankwoord organisatie Avondvierdaagse

21 juni 2012 om 00:00 Nieuws

De Avondvierdaagse is in Gorinchem gelopen van 12 juni tot en met 15 juni. 3131 wandelaars hebben dit jaar deelgenomen en een medaille ontvangen. Een mooi getal, maar wij hopen volgend jaar weer meer wandelaars te mogen begroeten.

Om deze grote groep wandelaars en hun begeleiders te kunnen laten lopen zijn er heel wat mensen, een aantal weken per jaar in touw om dit in goede banen te leiden. En juist deze mensen willen wij via deze weg bedanken.

Het comité Avondvierdaagse Gorinchem wil alle vrijwilligers/verkeersregelaars, politie ZHZ, afd. Gorinchem, de EHBO'ers van Care4you, Loco Burgemeester Trix van de Torren, medewerkers Gemeente Gorinchem, deelnemende muziekkorpsen van Gorinchem en omgeving, de Zuid-Hollandse Wandelsport Bond en onze sponsoren, Albert Sterk, Plus supermarkt, Bakker Bas, Kiekeboe, Ottevanger accountancy, van der Pijl bouwbedrijf BV, Til Groep, De Nieuwe Fotograaf, GGD ZHZ, Jumbo, JT Bioscoop, Capri Sun en Annet Flowers, bedanken voor hun deelname. Zonder de genoemde, is het voor ons niet mogelijk om zo'n groot evenement neer te zetten. Bedankt allemaal.

De originaliteitprijs is dit jaar uitgereikt aan 'de afdeling Leypoort van het Gasthuis' uit Gorinchem. Tevens zijn er een 5-tal boeketprijzen uitgereikt aan wandelaars die opvielen tijdens de Avondvierdaagse Gorinchem.

Groet,

Organisatie Avondvierdaagse Gorinchem

advertentie
advertentie