Dagarrangementen in Gorinchem en Vesting3hoek

28 juni 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De groene wallen met schaduwrijke bomen van vestingstad Gorinchem, de gezellige terrassen in de binnenstad, de oversteek over het verkoelende water van de rivier en de beleving van de historie in een middeleeuws slot: wie vanuit Gorinchem een dagje op pad gaat voor een verkenning van de Vesting3hoek maakt het allemaal mee.

De VVV in Gorinchem heeft verschillende leuke dagarrangementen voor individuele bezoekers aan Gorinchem en de Vesting3hoek. Fietsend of wandelend, met een picknick of verzorgde lunch: keuze genoeg. Met deze arrangementen kun iedereen onbezorgd een dag op pad in deze historische driehoek in rivierenland.

Tussen Gorinchem, Woudrichem, Slot Loevestein en Fort Vuren vaart de veerdienst, die wandelaars en fietsers snel naar hun bestemming brengt. Bij alle arrangementen wordt van deze veerdienst gebruik gemaakt. Bekijk de monumenten van Gorinchem en beleef de historie van Loevestein tijdens het Dagje Gorinchem. Koffie met gebak, een lunch en entree tot het kasteel zijn inbegrepen.

Stap op de fiets voor het arrangement Cultuursnuiven in de Vesting3hoek en sluit het dagje uit af met een diner. Fiets het Rondje Pontje en geniet van lekkere hapjes met het arrangement Happen en Trappen in de Vesting3hoek. Iemand verrassen met een ontspannen uitstapje? Kies dan voor het Picknickarrangement. Of maak een keuze uit het aanbod van Gorinchem à la Carte en stel zelf een dagje naar keuze samen! Kijk voor alle details op www.vvvgorinchem.nl bij Arrangementen.

advertentie
advertentie