Knikkeren

23 juli 2012 om 00:00 Nieuws

NOORDELOOS - De Ovale Stuiter houdt op woensdagavond 1 augustus het 36e Nationaal Kampioenschappen Kuiltjeknikkeren in Noordeloos. De knikkerkampioenschappen voor volwassen vinden plaats op woensdagavond 1 augustus vanaf 18.00 uur. De eerste wedstrijd wordt om 18.30 uur gespeeld. De winnaar krijgt een unieke knikkerring, ontworpen door Chris Sommer.

Het kinderknikkeren in de leeftijd van 4 tot en met 13 jaar wordt 's middags vanaf 14.00 uur gehouden.

Dit jaar is de 21-jarige Patricia Maasland de Knikkerkoningin en de 10-jarige Liesan Horde knikkerprinses. Patricia en Liesan zijn ook rondemissen voor de 21e Wielerronde van Noordeloos, op maandag 30 juli.

Baanveger Arie Wallaard neemt na jaren trouwe dienst afscheid van ons. Ieder jaar zorgde baanveger Arie ervoor dat de banen bezemschoon waren, zodat de knikkers goed over de banen konden rollen. De Ovale Stuiter heeft woensdagavond afscheid van baanveger Arie genomen. Zijn bezem zal na jaren goede dienst nu in de kast blijven staan.

Aanmelden voor het Nationaal Knikkerkampioenschap is mogelijk per e-mail: info@deovalestuiter.nl, via het inschrijfformulier op de website www.deovalestuiter.nl of per telefoon: 06-13 490033.

advertentie
advertentie