Bunkerbreien

28 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

SLEEUWIJK - In verband met 80-jarig bestaan van Brabants landschap wordt 29 en 30 september het Liniepadfestival gehouden. Een van de onderdelen van het Liniepad festival is het bunkerbreien; een bijzondere vorm van wildbreien, waarbij een bunker langs het Liniepad wordt versierd met bijzonder brei- en haakwerk.

Op dinsdag 11 september vanaf 19.30 uur zijn er ook haak- en breiworkshops met Hooked Zpagetti te volgen op het Fort Altena onder leiding van Stefanie van Wendel de Joode. De organisatie van dit leuke project roept iedereen op een steentje bij te dragen. Dit kan door zelf een leuk vierkant te haken of breien voor de bunker. Ook scholen, verenigingen, buurtgroepen of verzorgingstehuizen worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan deze ludieke actie. Daarnaast is de organisatie op zoek naar mensen (haaksters/breisters) die tijdens het Liniepadfestival willen meehelpen, sponsors, restwol etc.

Voor meer informatie: www.coloursoflife.nl of bel 06-48053592. Mailen kan ook: info@coloursoflife.nl of swj@kpnmail.nl (voor groepen)en hanviskie@gmail.com (voor individuele deelname). Zie ook: www.facebook.com/bunkerbreien.liniepadfestival

advertentie
advertentie