Workshops meditatief boetseren

30 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

WERKENDAM - Praktijk Vedere (www.vedere.nl) verzorgt in het najaar 2 workshops meditatief boetseren. Op zaterdag 29 september is de 1e workshop, met als thema: Stilte. Op zaterdag 10 november is de 2e workshop gepland, dan is het thema: Ruimte voor jezelf. De workshops beginnen om 13.00 uur en eindigen tussen 16.00 uur en 17.00 uur. De tweede workshop kan als vervolg op de eerste gevolgd worden, maar los van elkaar is ook mogelijk. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 6 personen. Kosten: € 25 per workshop.

Ervaring met boetseren is niet nodig. Bij meditatief boetseren gaat het er niet om, een mooi werkstuk te maken. Het is er op gericht jezelf beter te leren kennen door het bezig zijn met klei. Het proces is belangrijker dan het resultaat.

Vedere is een praktijk voor persoonlijke en creatieve ontwikkeling en biedt hulpverlening op basis van psychosynthese. Psychosynthese wordt ook wel 'psychologie met een hart' genoemd. Naast individuele begeleiding biedt Vedere creatieve workshops in groepjes of op verzoek. Meer informatie en aanmelden bij Nini Hakkers, tel. 06-10157703; of mail naar: nini@vedere.nl

advertentie
advertentie