PostNL Business Point verplaatst naar GCC personal printers

30 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - GCC Personal Printers aan de Spijksedijk 28a in Gorinchem is de nieuwe locatie voor ruim 400 postbussen die voorheen op Papland stonden. Vanaf 21 augustus kunnen niet alleen postbushouders daar terecht voor het ophalen van hun post, alle ondernemers in de regio treffen in het nieuwe Personal Business Center een waaier van diensten aan. Uiteraard kan men zijn brievenpost inleveren, aangetekende brieven laten verzorgen en pakketten laten verzenden, want alle services die het voormalige PostNL Business Point verrichtte, gaan over naar dit nieuwe Center. Verder kan men er o.a. terecht voor print- en drukwerk, voor een bespreking aan de stamtafel met een zakenrelatie bij een lekkere kop koffie of voor het raadplegen van internet op de gratis te gebruiken laptops.

Hoewel de officiële opening pas over enkele weken zal zijn, ging het GCC Personal Business Center al feestelijk van start. Degenen die vanaf 21 augustus hun post dus op een ander adres moesten ophalen, werden door de medewerkers van GCC hartelijk verwelkomd met een kopje koffie of thee, waarbij een lekker gebakje werd geserveerd. Bovendien ontvingen ze in de openingsweek in het GCC Personal Business Center ter kennismaking een leuk presentje.

Omdat het GCC Personal Business Center nu en in de toekomst een ontmoetingsplek voor ondernemers uit de regio wil zijn, is een grote eikenhouten 'stamtafel' in de grote ontvangstruimte geplaatst, waaraan even de krant gelezen kan worden en een kopje koffie gedronken kan worden. Die informele sfeer nodigt waarschijnlijk ook uit om 's ochtends vroeg al een afspraak te plannen met een zakenrelatie uit de buurt, want daartoe wordt alle gelegenheid geboden.

Frank den Hollander, directeur/eigenaar van GCC, zegt over de opening van het GCC Personal Business Center: ,,Ons doel is om de ondernemers uit de regio zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. De komende maanden zullen we telkens nieuwe diensten gaan introduceren. Als eerste uiteraard onze eigen grafische dienstverlening. Als men de post komt ophalen, kan men direct van de gelegenheid gebruik maken om bij ons een printopdracht neer te leggen of printwerk op te halen. Indien mogelijk verwerken we de opdracht 'a la minute'. Vijf minuten wachten aan de stamtafel met een kopje koffie is dan gewoon een goed begin van de dag.''

Kijk voor meer informatie op www.gcc.nl/personalbusinesscenter.

advertentie
advertentie