TOON houdt Open Huis

31 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Kunstcentrum TOON houdt zaterdag 8 september voor het eerst Open Huis 'volwassenen'. Er zijn presentaties van allerlei cursussen, van schilderen tot fotografie, van een muziekinstrument tot popbands. Van 13.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom bij TOON in de Boerenstraat 11a te Gorinchem. Niet alleen beantwoorden docenten en medewerkers vragen, maar vinden er ook allerlei optredens en demonstraties plaats. De mogelijkheid bestaat om mee te doen met demonstraties. Veel van de lessen en cursussen worden in meerdere lesplaatsen aangeboden.

TOON biedt lessen in allerlei muzikale stijlen. Tijdens het Open Huis vertellen docenten over de verschillende instrumenten en lesvormen. ,,Zelfs als je ooit wat akkoorden hebt geleerd maar dit nu wil doorzetten, kun je bij de afdeling Pop&Jazz terecht'', vertelt Jeroen Danz, docent Kunstcentrum TOON. Lessen worden in verschillende cursusvormen aangeboden, bijvoorbeeld cursus slaggitaar, knipkaart voor individuele lessen op maat, popbands en zangroep TOONT. Voor de jazzliefhebbers biedt TOON een workshop jazzimprovisatie en het Jazzimpro-orkest. Tijdens het Open Huis is het mogelijk om een afspraak te maken voor een proefles of introductiecursus.

Vanuit de Beeldende afdeling worden een aantal nieuwe cursussen aangeboden: cursus striptekenen met de Japanse stripvorm Manga; de Werkwinkel waarbij papierscheppen, werken met koper, vilten, sjabloneren, haken en borduren centraal staan; schrijf en illustreer een kinderboek. Dit seizoen start ook de basiscursus Theater.

Aanmelden voor de start van een cursus in september/oktober is nog steeds mogelijk. Meer informatie en aanmelden www.toonjetalent.nl

advertentie
advertentie