NOVOS vernieuwt Sport en Spel

28 september 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Sinds kort is de activiteit van stichting NOVOS op woensdagavond vernieuwd. In de activiteit Sport en Spel staan nu bewegen en spelactiviteiten op muziek centraal. Na een warming-up met een verhaal, worden de vertrouwde dansje gedaan. Daarna zijn er spelactiviteiten. De huidige leden zijn erg enthousiast over de verandering. Sport en Spel is er iedere week op woensdagavond van 18.45 tot 19.45 uur in de gymzaal Dr. Hiemstralaan.

Naast Sport en Spel organiseert NOVOS iedere vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur badminton in de Van Rappardhal. Op zaterdagochtend wordt er gezwommen in het Caribabad van 9.00 tot 10.00 uur. Hierbij is het recreatiebad alleen voor leden beschikbaar, zodat er een gezellige en rustige omgeving is. Naast sporten op muziek wordt ook een eenvoudige zwemles gegeven.

Bij NOVOS mogen geïnteresseerden altijd de eerste drie keer gratis en vrijblijvend meedoen. NOVOS biedt sportactiviteiten aan voor verstandelijk gehandicapten. Kijk voor meer informatie op www.stichting-novos.nl of mail naar info@stichting-novos.nl.

advertentie
advertentie