SSC'55 - Sleeuwijk 2-1

30 september 2012 om 00:00 Nieuws

SLEEUWIJK- De ploeg van Arjan de Vries leed zaterdag haar eerste seizoensnederlaag. Op de overwinning van het Sprang Capelse SSC'55 was niet veel af te dingen. Toch vielen de tegentreffers voor de Roef-bewoners op vervelende momenten. Vlak voor rust werd de 1-0 gescoord en in blessuretijd schoot de thuisploeg de winnende achter Corné Dekker. Na een sterk begin van SSC namen de bezoekers het heft in handen. Met goed combinatievoetbal werd het vijandelijk doel gezocht. Het was echter de Capelse sluitpost Remco Steenbeek die een Sleeuwijkse treffer in de weg stond. Op slag van rust valt de bal aan de andere kant wel binnen als Wilco Versteeg uit een corner van Boyd de Jong raak kopt (1-0). Na de kantwisseling lijkt de wedstrijd vroegtijdig in het slot te vallen als SSC een penalty krijgt toegewezen. Joey van Veldhoven schiet de bal echter huizenhoog over. In de 80ste minuut krijgt Sleeuwijk loon na werken. Remco Viveen tekende voor de assist en Pasqualle Verwoerdt voor de treffer (1-1). Beide ploegen gaan de laatste 10 minuten nog vol voor de winst en daarin is de thuisploeg gelukkiger. In de slotseconden passeert Boy Donders doelman Dekker voor de tweede maal (2-1) en laat Sleeuwijk in mineur huiswaarts keren.