Vuren - Raptim (za) 2-2

30 september 2012 om 00:00 Nieuws

VUREN- De ploeg van Sander van Steenis verdubbelde het punttotaal na de 2-2 tegen Raptim. Mo Duzcun, coach van de Gorcumers, vond na afloop dat zijn ploeg twee punten in Vuren had laten liggen. Het was zaterdag een wedstrijd tussen het fysiek van de thuisploeg en de techniek van de bezoekers. Na een half uur spel waren het de Vurenaren die op voorsprong kwamen door Stephan van Steenis (0-1). Die stand werd tijdens de thee mee de kleedkamer ingenomen. Na de doelwisseling een aandringend Raptim dat binnen vijf minuten de wedstrijd omdraaide. Eerst was het Soufian Benaouda die de Gorcumers in de 55ste minuut langszij bracht (1-1). Met een uur op de klok lag de 1-2 al weer achter de Vurense sluitpost Jacco Versluis die trouwens een prima wedstrijd keepte. Het was Bruno Antonio de Lemos die de trekker overhaalde. Lang leek hij met deze treffer 'the man of the match' te worden. Daar dacht routinier Albert van Zandwijk vijf minuten voor tijd echter anders over. Met zijn treffer bezorgde hij Vuren het tweede competitie punt van deze voetbaljaargang. Vuren gaat zaterdag op bezoek bij Dubbeldam en Raptim, zonder Ferhat Kaya die deze week in het huwelijksbootje stapt, ontvangt Noordeloos.