Tiener College presenteert zich aan leerlingen groepen 6 tot en met 8

27 november 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Met de doemiddag LAB en een druk bezochte inloopavond stelde het Tiener College zich onlangs voor aan leerlingen en ouders. Op de doemiddag onderzochten leerlingen zelf ingestuurde leervragen en deden ze natuurkundeproeven. Met hun ontdekkingen konden de leerlingen het onderwijscurriculum van het Tiener College ervaren.

Op de inloopavond konden leerlingen en ouders de lokalen van het Tiener College bekijken. Leerlingen en ouders van het Tiener College vertelden hun eigen ervaringen met het Tiener College. Tiener College is een programmalijn voor leerlingen van 10-14 jaar. Leerlingen werken binnen het programma met een persoonlijk leerplan, waarbij wordt uitgegaan van de kracht, talenten en passie van de leerlingen. Leerlingen krijgen afwisselend trainingen taal, rekenen en wereldoriëntatie en werken volgens een (eigen) weekplanner aan verschillende opdrachten en projecten. Binnen het programma leren de leerlingen regelmatig buiten de school tijdens excursies en natuurlabs.

Op woensdag 6 februari organiseert het Tiener College een open dag. Van 14.00 tot 16.00 uur en van 19.30 tot 21.00 uur zijn leerlingen en ouders van harte welkom om het onderwijs van het Tiener College te ervaren. De open dag vindt plaats in het gebouw van het Tiener College (Gilde Vakcollege Techniek) aan de Gildenweg 4.

Meer informatie is te vinden via: www.tienercollege.nl en www.tienercollege.blogspot.com.

advertentie
advertentie