Grote feesten in Evenementenhal

28 november 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Na de succesvolle feesten vorig jaar heeft de Evenementenhal Gorinchem voor december een programma met vijf uiteenlopende publieksevenementen voor verscheidene doelgroepen. Voor ieder wat wils, van jong tot oud, met iedereen is rekening gehouden in de maand december.

De aftrap is zaterdag 1 december met Pump up the 90's, de derde editie. Artiesten als The Darkraver, 2 brothers on the 4th Floor, E-noize en Critical Mass zijn de DJ's van de avond en draaien tot 3.00 uur muziek uit de jaren negentig. De kaartverkoop loopt storm, dus wie wil komen moet er snel bij zijn.

Op zaterdag 8 december zal een groots Truckerskerstfestival plaatsvinden met 200 verlichte vrachtwagens, spectaculaire demonstraties, entertainment en een kerstmarkt. Dit is een evenement voor het hele gezin.

Om het jaar goed af te sluiten zal in het weekend van 15 en 16 december naast de autosportdagen, met volop activiteiten van racebaan tot entertainment voor de jongsten, de eerste editie plaatsvinden van Dance On…DISCO! Een jaren 70 and 80 feest gericht op de doelgroep die zin heeft om eens lekker uit hun dak te gaan.

Kaarten zijn te bestellen via www.evenementenhal.nl en bij Evenementenhal Gorinchem tijdens kantooruren. De kaartprijs bedraagt €12,50 en het feest duurt van 21.00 uur tot 2.00 uur.

advertentie
advertentie