Dansen in december bij de Danssalon

28 november 2012 om 00:00 Nieuws

ARKEL - Dansliefhebbers kunnen zaterdag 8 december in Odina in Arkel terecht voor een stijldansavond waar de avond alvast licht wordt ingekleurd met dansmuziek in Kerstsfeer. De Danssalon biedt Singles en paren een avond uit; dansen, ontmoeten en beweging tegelijk. Ook Singles ontdekken de Danssalon steeds vaker. De drempel voor een single om een dansavond te bezoeken kan nog wel eens hoog liggen, maar niet in de Danssalon.

Dus wie alleenstaand, lid van een Vriendenclub voor alleenstaanden of andere singles kent; Zoek dan iemand op die mee naar de Danssalon wil gaan. De kans wordt alleen maar groter om andere Singles met danservaring te ontmoeten.

De avond is in handen van een dj met een brede ervaring op het gebied van dansmuziek. Een waaier aan dansstijlen komt aan bod: Ballroom zoals de Quickstep, Engelse wals, Tango en Slow Foxtrot, maar ook Latin dansen, waaronder de Cha Cha, Jive, Samba, Rumba en de Paso Doble, Singledansen, Argentijnse tango, Mambo, Salsa, Merenque, Bachata en op verzoek ook de oudere dansen zoals de Veleta, St. Bernhardswals en de Spaanse wals. Elke dans heeft zijn eigen identiteit. De beleving verschilt per dans, van zwierig en vrolijk tot intens en expressief. Kortom, voor de dansliefhebber een ruime keuze voor een gezellige avond.

De Danssalon is iedere tweede zaterdag van de maand te vinden in Partycentrum Odina in Arkel. De zaal is open om 19.30 uur. Entree: € 6,- p.p.

Meer informatie op www.de-danssalon.nl

advertentie
advertentie