Natuurouders gezocht: Workshop in Natuurcentrum

28 november 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - het Natuurcentrum Gorinchem houdt op woensdagochtend 5 december een workshop voor haar actieve natuurouders. Het centrum nodigt belangstellenden uit om op deze ochtend aan te sluiten bij de workshop en te ervaren wat een natuurouder zoal tegenkomt op zijn/haar pad. De workshop duurt van 9.15 tot 11.00 uur in de Fonteinzaal op de begane grond van het Natuurcentrum

Het educatief centrum van Natuurcentrum Gorinchem verzorgt een gevarieerd aanbod op het gebied van natuureducatie voor basisscholen in Gorinchem en de wijde regio. Dit lesaanbod bestaat onder andere uit verhuur van leskisten, verkoop van lespakketten met levend materiaal, veldwerklessen op natuurrijke plekken, lessen op het Natuurcentrum en bijzondere projecten.

Op dit moment is een groep natuurouders actief bij het begeleiden van het veldwerk. Deze groep natuurouders kan zeker nog versterking gebruiken; bijvoorbeeld voor de lessen/workshops in de klas zoals broodbakken (hoort bij de leskist Graan) en het begeleiden van de microscopen les. Ook voor lessen op het Natuurcentrum zelf zoals het kabouterpad en de kleuterles Monkie zijn we op zoek naar enthousiaste natuurouders die ons daarbij willen helpen.

Deelnemers kunnen zelf bepalen hoeveel tijd zij eraan willen besteden. Op woensdagochtend 5 december om 9.15 uur staan warme chocolademelk en pepernoten klaar.

Vooraf aanmelden via: jet@natuurcentrumgorinchem.nl

Het Natuurcentrum/kinderboerderij Gorinchem is te vinden in het Gijsbert van Andelpark 1 te Gorinchem (naast het Beatrixziekenhuis).

advertentie
advertentie