Vroege pakjesavond voor Natuurcentrum

1 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Pakjesavond is nog niet aangebroken, maar fa. Zillig BV deelt toch al uit. Het Natuurcentrum in Gorinchem was de gelukkige partij. Op het verlanglijstje van het Natuurcentrum stond al een tijdje een close-in boiler. Deze wens lieten zij graag in vervulling gaan. In de Fonteinzaal werd de close-in boiler overhandigd door Frits Zillig jr., van Zillig BV aan Hanke Clements, bedrijfsleider Natuurcentrum.

Deze gift komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Fa. Zillig draagt het Natuurcentrum al vanaf de start (4 oktober 2003) een warm hart toe, destijds was deze firma een van de sponsoren. Het Natuurcentrum is dan ook zeer verheugd dat fa. Zillig opnieuw het Natuurcentrum wilden ondersteunen.

Het Natuurcentrum hoopt van ganser harte dat in dit geval geldt: goed voorbeeld, doet goed volgen. Fa. Zillig gaf met deze gift de aftrap voor een bijzonder jaar. Het aankomende jaar wordt nl. een jaar met een feestelijk tintje voor het Natuurcentrum. Zij heeft ondertussen haar bestaansrecht bewezen, op 4 oktober 2013 bestaat het Natuurcentrum alweer 10 jaar.

advertentie
advertentie