DFC - SVW 3-0

2 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM- Dat de Gorcumers het vooral moeten hebben van inzet en strijdlust werd zaterdag op Sportpark Reeweg-oost pijnlijk duidelijk. De ploeg van scheidend trainer Frans Vermeulen loopt nu niet direct over van kwaliteit en als dan ook nog eens de genoemde inzet het laat afweten, kan er zo maar tegen een zeperd aangelopen worden, zoals zaterdagmiddag tegen hekkensluiter DFC. De thuisploeg, ook niet bepaald overlopend van talent, compenseerde dat gemis wél met veel strijdlust waardoor de 3-0 eindstand niet alleen een logisch, maar ook verdiend was. De streepjes kenden alleen in de persoon van Dennis van Munster een speler die voor enig gevaar zorgde, maar daar bleef het bij. Vijf minuten voor de thee was het Bart Vosselman die de Dordtenaren met 1-0 de rust in schoot. Na de kantwissel een ongewijzigd spelbeeld. Twee pover acterende ploegen en een thuisploeg die meer strijd leverde. Nadat Van Munster in de 50ste minuut de enige Gorcumse kans niet wist te verzilveren, strafte Marvin Hooplot in de 70ste minuut zwak verdedigen af en lag de wedstrijd in het slot (2-0). De 3-0 van wederom Vosselman, tien minuten voor tijd, strooide nog meer zout in de Molenburgse wonden. Zaterdag wordt op datzelfde Molenburg aangetreden tegen subtopper WNC.