Arkel - Dubbeldam 2-3

2 december 2012 om 00:00 Nieuws

ARKEL- De Arkelaren liepen zaterdag tegen een onverwachte nederlaag aan tegen middenmoter Dubbeldam. Daardoor moest de fraaie derde positie op de ranglijst al weer snel overgedaan worden aan Streefkerk dat met 4-2 te sterk was voor Lekvogels. Toch blijft de ploeg van trainer-coach Teus Jakobs samen met ZBC'97, Peursum en Streefkerk deel uitmaken van het kwartet ploegen dat halverwege de lopende voetbaljaargang lijken te gaan strijden voor de prijzen. Het team van aanvoerder Wesley Swets was zaterdag al vroeg in Sinterklaas stemming. Binnen no-time werden de bezoekers getrakteerd op twee presentjes (0-2). De achtervolging werd pas ingezet toen duidelijk werd dat de Goed Heiligman pas woensdag verjaart. Ex-SVW'er Sander Antonio, later tot Man of the Match gekroond, bracht de aansluitingstreffer op het bord (1-2). Toen op slag van rust de 2-2 van Robin Vogel binnen viel, leek de achterstand na rust verder gerepareerd te kunnen worden, ware het niet dat de arbiter van dienst van grote afstand buitenspel had geconstateerd. Na de thee kwam de gelijkmaker er toch, maar dit maal van de voet van Tom van Kampen (2-2). Lang leek dit de eindstand te gaan worden tot dat vlak voor tijd Stijn Brouwers met zijn 2-3 geheel Schoonzigt in diepe rouw dompelde en de thuisploeg in mineur achterliet.