Van Jazz tot Kerst bij Open Tafel

4 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Gorcumse Open Tafel sluit woensdag 19 december het jaar af met een feestelijke Kerstbijeenkomst in Hotel Gorinchem. Ditmaal geen gastspreker; de avond staat in het teken van het gezamenlijke kerstdiner met muzikale omlijsting van Jazz-zangeres Pauliine May.

Tevens is het traditie dat er tijdens het Kerstdiner een Bliek van het Jaar wordt gekozen. Dat betreft een Gorcumer die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt in het sociale en/of culturele leven in Gorinchem. De Bliek ontvangt een speciaal voor deze gelegenheid gemaakte bronzen plak en certificaat voor zijn of haar inzet.

De Open Tafel is een typisch Gorcums instituut. Opgericht in 1965 door Burgemeester Ridder van Rappard, aanvankelijk voor gemeentebestuurders en ambtenaren om informeel voeling te houden met vertegenwoordigers uit verschillende maatschappelijke lagen van de lokale samenleving, eerst alleen voor mannen en al heel lang ook voor vrouwen. Niet-leden en leden uit Gorinchem en omstreken die met een glaasje wijn en een maaltijd willen genieten van een goed gezelschap, een uitstekende gastspreker in een gezellige ambiance. Maandelijks schuift een gemêleerd gezelschap aan in Hotel Gorinchem om bij te praten, geïnspireerd en geïnformeerd te worden. Voor alle bijeenkomsten geldt dat ook introducés; niet-leden, vrienden en vriendinnen van harte welkom zijn.

Reserveren voor het diner kan rechtstreeks via Hotel Gorinchem: (0183) 62 24 00 of per e-mail: info@hotelgorinchem.nl met opgave van voorkeur voor vlees of vis.

advertentie
advertentie