Netwerkfeestje Gorcum Zwemt in de Kunst

5 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Stichting Gorinchem Zwemt in de Kunst houdt maandag 17 december vanaf 19.30 uur een netwerkbijeenkomst in het Gorcums Museum. Om 20.30 uur start een verrassend programma. Roy Grünewald van de stichting Gorinchem Zwemt in Kunst geeft een toelichting op haar plannen voor dit geweldige kunstproject dat de komende zomer wordt gehouden en waaraan ook bijdragen kunnen worden geleverd. Een project dat zowel de inwoners als bezoekers van Gorcum op een verrassende wijze kennis zal laten maken met het werk van bekende kunstenaars. De opbrengst van de veiling van de kunstwerken aan het einde van het project komt geheel ten goede van Stichting Inloophuis De Blauwe Anemoon in Gorinchem en stichting KiKa.

De bijeenkomst biedt bovendien gelegenheid te netwerken en een bezoek te brengen aan de inspirerende tentoonstellingen 'De kunst van het uitvinden' en 'Ja, ik wil: Trouwen in Gorcum door de eeuwen heen'.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot uiterlijk woensdag 12 december via aanmelden@blieken.com onder vermelding van (bedrijfs)naam.

advertentie
advertentie