'Op-weg-naar-huis-bijeenkomsten' voor ondernemers

5 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Bij VanNoord Accountants & Belastingadviseurs Gorinchem werd dinsdag de 'Op-weg-naar-huis-bijeenkomst', 'De jaarrekening in Jip-en-Janneketaal' gehouden. Deze 'Op-weg-naar-huis-bijeenkomst' is weer druk bezocht door ondernemers uit Gorinchem en omgeving. Op een informele en interactieve manier werd de bijeenkomst door een professional gegeven. Elk jaar organiseert VanNoord bijeenkomsten of seminars, omdat zij meer wil bieden aan de ondernemer dan cijfers alleen.

In het nieuwe jaar organiseert VanNoord Gorinchem weer een aantal 'Op-weg-naar-huis-bijeenkomsten'. Op dinsdag 15 januari vindt de bijeenkomst 'Omzet verhogen door Social media' plaats. Social Media worden steeds belangrijker en is zeker handig in combinatie met een goed commercieel en strategisch beleid. Tijdens deze bijeenkomst krijgt de ondernemer tips en voorbeelden hoe de omzet kan toenemen door het gebruik van Social Media.

Op dinsdag 29 januari staat de bijeenkomst 'Het beïnvloeden van de waarde van mijn bedrijf' gepland. Wat is de waarde van een bedrijf? Deze vraag speelt vaak bij pensionering, overlijden, stoppen met de activiteiten of bedrijfsopvolging. Hoe kan een eigenaar, ondernemer, hoofd administratie, controller invloed uitoefenen op de waarde van het bedrijf?

De tijden zijn van 16.30 uur tot 18.00 uur en vinden plaats aan de Spijksedijk 14 te Gorinchem.

Ondernemers kunnen zich via de website van VanNoord aanmelden, hier is ook meer informatie te vinden over de 'Op-weg-naar-huis-bijeenkomsten': www.vannoord.nl.

advertentie
advertentie