Marjolein van Kooten in Peeriscoop

5 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Marjolein van Kooten speelt dinsdag 8 januari om 20.30 uur haar voostelling 'Wanneer wordt het leuk' in Theater Peeriscoop. Marjolijn is ontevreden. Het leven bevalt haar maar matig. Ze troost zich met de gedachte dat haar 'huidige leven' nog niet haar 'echte leven' is. Daar is het werkelijk te sneu voor. Haar goedbedoelende therapeut doet zijn best, maar of Marjolijn zich laat helpen? Voorlopig vermaakt ze haar publiek met een flinke dosis zelfspot, droge humor en ontroerende liedjes. Ze vindt haar humor in herkenbare dagelijkse dingen, denkfouten en de onhandige manier waarop mensen soms met elkaar omgaan.

Samen met regisseur Martin van Waardenberg heeft Marjolijn een vorm ontwikkeld waarin traditionele conferences worden afgewisseld met hilarische, absurde sketches. Rode draad zijn haar ijzersterke teksten. Tekstcoach: George Groot

De foyer is geopend vanaf 19.30 uur. De entreeprijs bedraagt €15,00. Kaarten te bestellen via: www.peeriscoop.nl of telefonisch reserveren via: 0183 690022 (tussen 12.00 en 17.00 uur).

In Theater Peeriscoop wordt zondag 13 januari vanaf 16.00 uur een Hongaarse middag met Flupia gehouden. Flupia bestaat uit amateur/ semiprofessionele musici die in Gorinchem of in de buurt wonen en die hun talenten beschikbaar stellen voor goede doel. Deze keer is dat de Stichting ALS Nederland. ALS is een dodelijke spier/zenuwziekte die vooral ook jonge mensen treft.

Genre: klassieke muziek. De foyer is geopend om 15.00 uur. Entree: vrijwillige bijdrage t.b.v. stichting ALS Nederland. Kaarten te bestellen via: www.peeriscoop.nl of telefonisch reserveren via: 0183 690022 (tussen 12.00 en 17.00 uur)

advertentie
advertentie