Lessons and Carols met Vocaal Ensemble Cantate

6 december 2012 om 00:00 Nieuws

REGIO - Vocaal Ensemble Cantate onder leiding van Niels Kuijers geeft kerstconcerten in de Engelse koortraditie van Lessons and Carols in Giessen-Oudekerk en Asperen. Verschillende Engelse carols worden gezongen, afgewisseld met gesproken liturgische teksten. Ook kunnen bezoekers genieten van de traditionele Engelse christmas carols, die zij geheel in stijl van deze Engelse traditie mee kunnen zingen. Een gedeelte van de liederen worden a capella gezongen, maar enkele van de carols worden begeleid door de Hardinxveldse organist Arjan Versluis. Deze avond laat hij ook een orgelimprovisatie horen op één van de carols.

Zaterdagavond 15 december 20.00 uur in de Hervormde kerk, Oudkerkseweg 20 in Giessen-Oudekerk. Vrijdagavond 21 december 20.00 uur in de Hervormde kerk, Voorstraat 2 in Asperen. Kaarten: voorverkoop € 10,00. Bij de ingang van de kerk € 12,00. Reservering: tel.nr.: 0183-588217 of e-mail: inekenelemans@planet.nl

Cantate is op zoek naar nieuwe leden, met name tenoren. Wie auditie wil doen kan contact opnemen met het bestuur. (zie bovenstaand tel.nr en emailadres)

advertentie
advertentie