Afbeelding
Janus Visser/BDU

Taartdecoratieplein op Creaweekend

14 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het Creaweekend voorjaar dat op 1, 2 en 3 februari wordt gehouden in de Evenementenhal Gorinchem wordt dit keer uitgebreid met een taartdecoratieplein.

Crea Weekend is de plek voor elke hobbyist die een creatieve hobby heeft of er naar op zoek is. Bezoekers kunnen er terecht om inspiratie op te doen door diverse workshops en demonstraties te volgen, deskundigen om advies te vragen en uiteraard om in te kopen.

In samenwerking met taartatelier 'Spullen voor je taart' wordt er tijdens het Creaweekend een taartdecoratieplein gecreëerd. Op dit plein kunnen belangstellenden terecht voor deskundig advies, diverse accessoires en workshops en decoraties. Binnen dit plein wordt er ook een taartwedstrijd georganiseerd. De taarten worden beoordeeld door een professionele jury en zondag 3 februari worden de winnaars bekend gemaakt. Iedereen kan hier aan mee doen ongeacht de leeftijd. Voor kinderen (onder de 16 jaar) zijn er speciale prijzen. Er zijn maar een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk voor deze taartwedstrijd. Neem voor aanmelden en informatie contact op met: gorinchem@evenementenhal.nl.

De beurs is drie dagen lang geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entree bedraagt 7 euro voor volwassen. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar en 65-plussers betalen 3,50 euro. Parkeren bij de Evenementenhal is gratis.

advertentie
advertentie