Goede Buren project in Wijdschild

14 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Betrokkenheid in de buurt en zorg in de wijk wordt steeds belangrijker. In 2013 bestaat de 'Praktijk voor fysiotherapie en pedagogiek' 25 jaar in Wijdschild. Naast het belang van kleinschaligheid is een landelijke ontwikkeling van het dichtbij brengen van de zorg, zorg in de wijk en de menselijke maat zichtbaar. Thuiszorg en de 'wijkzuster' komen steeds meer in de belangstelling. Ook de praktijk voor fysiotherapie en pedagogiek springt in op deze ontwikkelingen.

,,Binnen onze praktijk voor fysiotherapie en pedagogiek zien we deze ontwikkelingen en willen wij hierin ook onze bijdrage leveren'', zegt pedagoge Marjan Groen. ,,We beginnen met een inloopmiddag voor alle wijkbewoners'', vult Hans van Mourik aan.  ,,In de toekomst willen we deze activiteiten in Wijdschild verder uit gaan breiden.

Wijkbewoners van Wijdschild zijn van harte welkom op de inloopmiddag die woensdag 19 december van 13.00 uur tot 15.00 uur wordt gehouden in de Praktijk voor fysiotherapie en pedagogiek aan Poterne 2 in Gorinchem.

Meer informatie over het goede buren project is terug te vinden op www.goedebuur-gorinchem.nl

advertentie
advertentie