Acht jaar Jamies Kappers

15 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Pas achttien was Jamie Snoek toen ze haar eigen kapperszaak startte: Jamies Kappers. Dit is nu 8 jaar geleden: een leuke mijlpaal. Eerlijk duurt het langst; het uitgangspunt van Jamie. Ze heeft een open benadering naar haar klanten; windt nergens doekjes om en die visie voert ze over de hele lijn door. Want alleen eerlijke, dierproefvrije biologische en organische producten zonder parabenen komen de zaak in. Tot nu toe werkt de haarstyliste alleen in de zaak. Maar daar kan zómaar verandering in komen. Ze daagt ervaren, zelfstandige haarspecialisten uit: wie Jamie's ervaring en expertise deelt, kan samen met haar een nieuw team vormen. Passie voor het kappersvak en een goede klik zijn daarbij de eerste vereisten.

Door Conny Treffers

Jamie blijkt een duidelijke, eigen signatuur te hebben. ,,Mond-tot-mond reclame is mijn grootste visitekaartje. Mensen blijken te kunnen zien, dat ik ze heb geknipt, gestyled of gekleurd. Maar hier komt een heel divers publiek. De een wil een extreem kapsel met een aparte kleuring; de ander een haast onzichtbare, natuurlijke kleur.''

Het persoonlijke aspect en wederzijds vertrouwen staan bij Jamie voorop. ,,Mensen die hier één keer geweest zijn, weten dat het goed komt. Soms is iemand ten einde raad en vraagt: 'Máák er alsjeblieft wat van.' Goed haar geeft zelfvertrouwen. Mensen gaan altijd vrolijker de deur uit, dan dat ze binnenkwamen.'' Jamie bruist van energie en vindt overal inspiratie. Nieuwe trends? 'Feather Extensions'. Haarinzetjes van echte veren. Afkomstig van eerlijke boerderijen. De vogels worden niet voor de veren, maar voor het vlees gefokt.

Bij aanschaf van de producten van Paul Mitchell, gaat minimaal een euro naar goede doelen, zoals Stichting Aap en Pink Ribbon.

Jamies Kappers, Haarstraat 34-36, 4201 JC Gorinchem, tel. 0183-660163. Open: di t/m vrijdag 9.30-17.30u, zaterdag 9.30-15.30u. Donderdagavond alleen op afspraak.

advertentie
advertentie