Waardebon voor 'Hoera, ik ben zwanger-moment'

18 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Aanstaande ouders maken bij kraamzorg van Rivas Zorggroep kans op een leuke prijs. Rivas Kraamzorg nodigt hen namelijk uit hun 'Hoera, ik ben zwanger-moment' in te zenden. Dat kan via de Facebook-pagina op www.facebook.com/rivaskraamzorg.

,,Aanstaande ouders verheugen zich op de komst van hun kindje", zegt Eva Andersson, teamleider bij Rivas Kraamzorg. ,,Omdat onze kraamverzorgende de hele kraamperiode bij hetzelfde gezin is, horen ze daarover van de (groot)ouders vaak mooie verhalen. Onder andere over hoe ze het goede nieuws destijds aan hun omgeving hebben verteld. Daar zitten ontzettend leuke verhalen bij."

,,Ouders zijn blij als ze eindelijk aan iedereen mogen vertellen dat ze een kindje verwachten", vervolgt Andersson. ,,Het leek ons leuk om die verhalen en momenten samen te brengen. Dat kan door het insturen van bijvoorbeeld een foto, een kort verhaal of een bijzonder gedicht." De leukste inzending beloont Rivas met een waardebon van Prénatal.

Andersson: ,,Op de Facebook-pagina van Rivas Kraamzorg kunnen deelnemers hun inzending plaatsen. Verder geven onze kraamverzorgenden hier ook tips en adviezen over de kraamtijd en de voorbereiding daarop." Het inzenden van het 'Hoera, ik ben zwanger-moment' is mogelijk tot 1 februari 2013 via www.facebook.com/rivaszorggroep.

advertentie
advertentie