Typhoon start loopgroep voor beginners

19 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Atletiek- en triatlonvereniging Typhoon begint in januari met een nieuwe loopgroep voor beginners. Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 15) zal de eerste training zijn op donderdag 10 januari om 19.00 uur op de atletiekbaan van Typhoon aan de Grote Schelluinsekade. Elke training duurt ongeveer anderhalf uur.

Deze loopgroep is onder andere bedoeld voor personen die de december-kilo's eraf willen werken en een betere conditie willen bereiken. Omdat dit doel met één training per week niet te realiseren is, krijgen de deelnemers voor het weekend en de dinsdag een trainingsopdracht mee. Gestreefd wordt naar een zodanig niveau dat iedereen op 29 juni zonder bezwaar mee kan doen aan de twaalfde Lingewaalloop in Herwijnen met naar keuze een afstand van 5 of 10 kilometer. Op die datum eindigt dan ook de activiteit van deze loopgroep.

De kosten bedragen 75 euro en daar is het inschrijfgeld voor de Lingewaalloop bij inbegrepen. Na deze loop kunnen deelnemers beslissen of zij lid blijven van Typhoon en zich aansluiten bij één van de bestaande loopgroepen. Bij loopgroep 3 op de maandag en loopgroep 4 op de donderdag kunnen nog enkele atleten geplaatst worden die in staat zijn 30 minuten te trimmen of hard te lopen.

Voor aanmelding en verdere informatie kan men contact opnemen met Erik van den Berg, tel. 06-44341355.

advertentie
advertentie