Afbeelding
Janus Visser/BDU

Spetterend aanbod op Caravan & Camper Beurs Gorinchem

19 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - In de Evenementenhal Gorinchem wordt van 1 tot en met 3 maart de Caravan en Camperbeurs gehouden. De beurs wordt dit jaar uitgebreid met een bovenverdieping, waar campings uit binnen- en buitenland, toeristische gebieden, accessoires en toebehoren zich kunnen presenteren.

Tijdens deze tweede editie van Caravan en Camper Beurs Gorinchem zijn nog meer tourcaravans en campers te zien dan in de eerste editie. Binnenkort wordt er een compleet overzicht van alle merken bekend gemaakt op de site. In tegenstelling tot vorig jaar zijn er meer accessoires te vinden op deze beurs. Bovendien is er onder andere een ruime collectie van voortenten te zien. Ook voor informatie over stoffering of matrassen op maat kan de bezoeker terecht bij diverse exposanten op de beurs.

Bij diverse exposanten kan de bezoeker zich bovendien volop laten informeren over de mooiste gebieden in Europa. Campinghouders uit binnen- en buitenland staan de belangstellenden graag te woord om ze te informeren over de diverse gebieden.

De beurs is van 1 tot en met 3 maart geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entree bedraagt voor volwassenen 6 euro; kinderen van 6 tot en met 11 jaar en 65-plussers betalen 3 euro. parkeren bij de Evenementenhal is gratis.

advertentie
advertentie