Annet Ardesch Ridder in de Orde van Oranje Nassau

20 december 2012 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Annet Ardesch heeft gisterenavond een Koninklijke Onderscheiding opgespeld gekregen door burgemeester Piet IJssels. De reden voor deze uitreiking is dat mevrouw Ardesch zich al 33 jaar met veel verve inzet als vrijwilliger. Zij zet zich in op het gebied van cultuur in Gorinchem en daarbuiten. Ze is en was bestuurslid of voorzitter van vele verenigingen. Annet Ardesch mag zich daarom vanaf nu Ridder in de Orde van Oranje Nassau noemen.

Sinds 2008 is mevrouw Ardesch betrokken bij de Stichting Gouden Eeuw Gorinchem. Tevens zet zij zich al 25 jaar in voor de Gorcumse Open Tafel, een vrijwillige functie waarbij zij als voorzitter (sinds 5 jaar en de eerste vrouwelijke voorzitter) de vertegenwoordigers van het bedrijfsleven maandelijks bij elkaar brengt, sprekers uitnodigt en de discussie daarna leidt. Naast deze inzet is mevrouw Ardesch al 25 jaar lid van de PVDA, waarvan zij 10 jaar raadslid is geweest. Sinds 2007 is mevrouw Ardesch ook collectant bij het KWF.

Mevrouw Ardesch onderscheidt zich door haar enorme betrokkenheid voor kunst, politiek, geschiedenis en haar medemens, en bezit het enthousiasme en de kunst om mensen bij elkaar te brengen en uitvoering van ideeën tot stand te brengen.

>>LATER MEER OVER DEZE ONDERSCHEIDING<<

advertentie
advertentie